· Helpdesk,Klantenservice,Telefoonnummer

Iemand blokkeren of stoppen met reageren op Instagram

Als iemand je lastigvalt met zijn irritante berichten of berichten of als je niet wilt dat een bepaalde persoon je Instagram-account vindt, kun je de functie Blokkeren gebruiken en weghouden van je account. Als je iemand van je Instagram-account blokkeert, kun je privé blijven en wegblijven van iedereen die je profiel, berichten of verhaal niet wilt bekijken. Als je ook iemand van je Instagram wilt blokkeren maar niet weet hoe je dit moet doen, ga dan door deze blog en ga aan de slag. Houd er rekening mee dat wanneer u een persoon blokkeert, deze niet op de hoogte wordt gesteld. Update uw Instagram-app voor toegang tot de meest recente blokkeerfuncties op Instagram.

  • Om een persoon te blokkeren, zoekt u op zijn gebruikersnaam en gaat u naar zijn profiel.
  • Selecteer het pictogram met drie stippen in de rechterbovenhoek van het venster.
  • Klik op Blokkeren en selecteer vervolgens opnieuw Blokkeren om uw actie te bevestigen.
Houd er rekening mee dat wanneer je een persoon blokkeert, de likes en reacties die eerder naar je berichten zijn verzonden, niet worden verwijderd. Je kunt hun opmerkingen echter op elk gewenst moment uit je berichten verwijderen. Als je nu gewoon iemand wilt blokkeren om te reageren en niet om je berichten te bekijken, volg dan de onderstaande stappen:
  • Open uw Instagram-account en klik op uw profiel.
  • Selecteer het menupictogram en selecteer vervolgens Instellingen.
  • Klik op Privacy en selecteer vervolgens Opmerkingen.
  • Selecteer Mensen voor de optie Reacties blokkeren van.
  • Typ de gebruikersnaam van de persoon die u wilt blokkeren om u te becommentariëren en selecteer vervolgens Blokkeren naast zijn naam.
Je kunt iedereen deblokkeren op dezelfde manier als jij ze hebt geblokkeerd. Klik in plaats van Blokkeren op Blokkering opheffen en bevestig het opnieuw. Als je iemand echter blokkeert voor reacties, worden zijn eerdere reacties op je berichten niet verwijderd. Bovendien, zelfs nadat je een persoon hebt geblokkeerd, kunnen deze je likes en reacties op andere berichten zien van openbare accounts of de accounts die ze volgen. De geblokkeerde persoon kan uw gebruikersnaam nog steeds in zijn berichten vermelden, tenzij u uw gebruikersnaam wijzigt, maar deze wordt niet weergegeven in uw activiteit. Als je iemand niet wilt blokkeren, kun je deze van je volger verwijderen of blokkeren voor reacties. Bent u uw Instagram-wachtwoord vergeten of denkt u dat iemand anders toegang heeft tot uw account? Verspil uw tijd niet met denken en neem contact op met Instagram Klantenservice voor hulp.
All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly